onsdag 25. mars 2009

Drammensartist med Universal i ryggen

Steff Nevers er en countryartist fra Drammen som har skrevet en kontrakt med monsterselskapet Universal records. Selskapet har virkelig bestemt seg for å satse på dramenseren. Han har profilert seg mye gjennom myspace og har etter mye tid oppnådd imponerende drøye 1 100 000 avspillinger der.

Så store tall går ikke Universal forbi og nå er debutplata ute. Med et stjernelag av amerikanske studiomusikere som bidragsytere. Bluegrassen begynner å få grobunn i Drammen med Jonas Fjelds suksessalbum og nå dette. Platen får blandet kritikk, en 5'er i Dagbladet, mens VG er mindre begeistret.

Uansett er det morsomt å se at artister fra Drammen kan nå så langt med hard jobbing.

1 kommentar:

  1. Blue Grass spiller vel neppe Steff Nevers. Og "Nå dette" vitner vel bare om at man tar et steg ned i søla av glattbarbert musikk!
    Alle jobber nok hardt, du :) At dette er hard satsning fra Universal har med penger å gjøre! Her må det skilles mellom underholdning og musikk.
    Ikke tro et sekund at Nevers vil ha noen låter over tid innspilt av andre. Og det er noe av det som definerer Blue Grass. Men ølfot det gir han.

    Alf

    SvarSlett