søndag 29. mars 2009

Bono vil til Norge

I U2's kommende verdensturne er Norge utelatt fra listen. I lydverket sier Bono at dette irriterer han siden Norge politisk står for mye av det samme som han selv, og siden U2 er så store i Norge.

Derfor mener han at de bør dra hit neste sommer. Det er en hyggelig nyhet for alle U2-fans i Norge. De er et av de største aktive bandene i verden og er kjent for å være forrykende live.

4 kommentarer:

  1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... :-D

    SvarSlett
  2. Hadde Bono bodd her over en lengere periode, hadde han vel skjønt at Norge ikke er så perfekt som han skal ha det til. Verdens rikeste land, med en hovedstad hvor søppelet flyter i gatene!

    SvarSlett
  3. Dette er ikke en avsløring! U2 ville kommet hit uansett nesteår. De stod egentlig oppført med 2 konserter på Ullevål 24-25 asugust I ÅR, men har kortet noe inn på den kommende turneen fordi den er mye mer kompleks scenemessig (publikum rundt hele scenen) enn tidligere.
    Forøvrig synes jeg det nye albumet er det svakeste de har laget siden October...

    Zoot3000

    SvarSlett
  4. skal til irland for å se de live den 24 juli:-) så bare et ekstra stort pluss at vi muligens får de hit til neste sommer! tviler egentlig på at de kommer til ullevål.... og tviler enda mer på at den iformasjonen zoo3000 har stemmer! scenen er nyskapende og virker utrolig spennende, men tror ikke det er scenen som er grunnen til at de ikke kommer til norge i år... mange falske turnelister ute å går. u2 rocks!

    SvarSlett